Välkommen till SWEA Boston!

Välkommen till SWEA Boston!

Vi är ungefär 100 svensktalande kvinnor i blandade åldrar som träffas för att umgås, utvecklas, inspireras och ha roligt tillsammans. SWEA Boston ingår i SWEA International, ett globalt internationellt nätverk bestående av ungefär 7000 svensktalande kvinnor i hela världen.

Vi jobbbar aktivt med att sprida svensk kultur och det svenska språket och firar svenska högtider. Vårt stora årliga event är vår julmarknad, Swedish Yuletide, som är New Englands största Skandinaviska välgörenhets event som varje år lockar tusentals besökare.

Tack vare vår julmarknad kan vi varje år donera till svenska organisationer och nätverk runt om i New England samt dela ut stipendier till amerikanska kvinnor som vill studera eller utföra ett projekt i Sverige.

Utöver julmarknaden så fyller vi vårt år med både svenskrelaterade event och enkla möten där vi kan träffas och umgås, som till exempel pubkvällar, restaurangbesök, professionella träffar, museibesök, matlagningskvällar, biokvällar och mycket mer. Det finns något för alla!

Knyt nya kontakter och lär känna nya vänner som stöttar, inspirerar och hjälper varandra i en miljö där vi också kan relatera till varandra. Kom med i SWEA Boston och bli en del av vår härliga gemenskap och nätverk av vänner.

Bli ny medlem!