Network Menu

Sociala Medier

På SWEA Bostons sociala medier kan du inspireras, informeras och hänga med på våra olika äventyr och program.

För information om SWEA Bostons aktiviteter, bilder från våra program och andra träffar, och tips om andra svenska evenemang i Boston/New England-området  – följ oss på Facebook och Instagram.

 

fb logo

FACEBOOK – Vi har både en Facebook-sida för de som är intresserade av SWEA och Sverige, där fokus är på Sverige – traditioner, kultur och språk. Vi sprider även information om SWEA och vad vi gör. För våra medlemmar finns en sluten Facebook-grupp som fungerar som ett forum där vi kan hjälpa varandra och ge tips. Det går att se alla kommande program, och vi delar med oss av bilder från våra träffar. Vi har i tillägg även en Facebook-sida för SWEA Bostons stora årliga evenemang Swedish Yuletide. Där finns all information om julmarknaden och det går att ta del av svenska traditioner – framförallt med koppling till julen.

Facebook-sida öppen för alla (gilla och/eller följ sidan)

Facebook-grupp endast för medlemmar (skicka en förfrågan om att få gå med)

Facebook-sida för Swedish Yuletide (gilla och/eller följ sida)

 

insta logo

INSTAGRAM – På SWEA Bostons instagram kan du se inlägg om våra olika program och bilder från alla våra träffar. Du kan dessutom ta del av våra intressanta inlägg med information om Sverige – traditioner, kultur, och språk.

> Instagram för alla (du behöver ej ha konto på instagram för att se bilderna)

 


SWEA INTERNATIONAL

FACEBOOK – SWEA Världen är en sluten Facebook-grupp för världens alla SWEA-medlemmar, och är ett komplement till SWEA Internationals webbplats. Här kan du som medlem posta nyheter från din avdelning, dela tips och läsa om senaste nytt.

Gå med i SWEA Världen

SWEA Professional är en sluten Facebook-grupp för SWEA-medlemmar världen över med fokus på arbetsliv, karriär och kompetensutveckling. Detta nätverk är för dig som vill knyta nya yrkesmässiga kontakter, utbyta erfarenheter eller lära sig mer om arbetslivet i det land man bor i, eller ska flytta till.

Gå med i SWEA Professional

INSTAGRAM – På SWEA Internationals instagram ser du vad som händer runt om i världen hos alla SWEA-avdelningar.

SWEA Internations Instagram