Network Menu

SWEA PULS

I ett försök att hitta nya sätt att umgås, dela intressen, och ta del av gemenskapen i SWEA Boston kommer det att starta igång fler intressegrupper under året.

Först ut är SWEA PULS Boston – en nätbaserad (Facebook) träningsgrupp där vi stöttar, peppar och motiverar varandra att vara aktiva. Alla är välkomna och tränar helt efter sina egna förutsättningar. Kanske vill du komma igång och vara mer aktiv, bli starkare, snabbare, eller testa en ny träningsform? Då är detta gruppen för dig.

Det hela är väldigt enkelt:

  • Du kan träna själv eller i grupp, allt efter egen förmåga.
  • Det gemensamma målet är att genomföra 50 träningspass under en fyramånadersperiod, från1 februari till och med 31 maj.
  • Ett träningspass ska vara mer än 30 minuter och bestå av en pulshöjande aktivitet – du bestämmer helt och håller själv vad för aktivitet (promenad, löpning, tennis, skidor, yoga etc.).
  • Du får registrera max ett träningspass per dag.
  • Du registrerar dina pass i SWEA PULS Bostons Facebook-grupp. Du kan även göra inlägg på instagram och använda #SWEAPULSBoston och tagga @SWEABoston.

Du som vill vara med i SWEA PULS Boston anmäler dig genom att gå med i facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/sweapulsboston/

Vid frågor, maila pr(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaboston.org.

Så nu är det bara att ta dig ut på promenad, snöra på sig träningsskorna, rulla ut yogamattan eller plocka upp hantlarna!

SWEA PULS Boston ser fram emot en aktiv period tillsammans!

Stort TACK till SWEA North Carolina för inspirationen till detta <3