Network Menu

SWEA FIKA

Välkommen på SWEA FIKA i KaffestuganScandinavian Cultural Center i West Newton. Vi träffas runt 12-tiden den tredje lördagen varje månad under våren, med start den 16 februari. Denna SWEA aktivitet är öppen, så ta gärna med familjen eller vänner som vill träffa andra svenskar.
Vad det gäller fika så finns det gott om olika bakelser till försäljning, såsom kanelbullar och semlor. För den som vill ha något matigare går det bland annat att köpa räk-, röktlax- och köttbullesmörgåsar. Notera gärna att saker kan vara slutsålt. Den som vill vara garanterad en semla bör på förhand beställa genom att maila Gittan på gittanL(Replace this parenthesis with the @ sign)aol.com senast torsdagen samma vecka.
Dessa lördagar visas det dessutom skandinavisk film helt gratis i Nordic Hall kl. 13.30 för de som vill ha underhållning.
Det Skandinaviska Biblioteket är öppet mellan kl. 11-15. Där finner du över 6000 böcker av nordiska författare på originalspråk eller böcker om de nordiska länderna och deras kultur. Det finns dessutom ett stort urval av barnböcker.
Det går också bra att spontant dyka upp, men du kan även att maila Programgruppen på program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaboston.org.
VÄLKOMMEN!