Network Menu

Vårlunch med stipendieutdelning – INSTÄLLD

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 2019-05-05
12:00


SWEAS VÅRLUNCH HAR BLIVIT INSTÄLLD

Tyvärr har SWEA Bostons stipendielunch blivit inställd i maj på grund av att vår stipendiat 2019, Ileeana Johnson från  Northeastern University i Boston,  ej har möjlighet att närvara.

Vi fick bara en ansökan i år, men en mycket kvalificerad sådan. Ileeana är välmeriterad,  är på Dean´s list och en ”Honor student”,  och har 4 jobb vid sidan av sina studier på Northeastern.  Stipendiekommittén röstade enhälligt på att hon skulle få $6,000 av SWEA Boston. Resten sparar vi till nästa år.

Ileeana ska göra ett internship, obetalt,  under 6 månader  på Universal Music Group i Stockholm i höst. Som alla vet är musik en av Sveriges största exportvaror. Ileeana , vars ”major” på Northeastern är just musik, ska få lära sig att marknadsföra musiker som är anslutna till Universal, samt hjälpa till med intervjuer och social media. Hon nästan grät när vår ordförande för stipendiekommittén,Beata, ringde och gav henne det glada beskedet.

Istället för en stipendielunch kommer SWEA att skicka stipendiet till Ileeana och begära en rapport efter avslutat tid i Stockholm. Kanske vi kan bjuda in henne till SWEA Bostons Årsmöte i februari 2020, då hon skulle kunna berätta om sina upplevelser i Stockholm.

SWEA Bostons Stipendiekommitté

20 april 2019

Gittan

Sekreterare