Network Menu

Filmpremiär: Hjärtat

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 2019-03-17
18:00 – 21:30


Söndag den 17 mars är det USA-premiär för den svenska filmen Hjärtat (The Heart – läs mer längre ner) då den visas som öppningsfilm på Belmont World Film. Filmen är skriven och regisserad av en kvinna vilket känns extra intressant för SWEA Boston. Vi är dessutom samarbetspartner för denna premiärvisning så det skulle vara kul att se många Sweor där. Det är givetvis välkommet att bjuda in familj och vänner.
Innan filmen börjar finns det möjlighet att mot en avgift avnjuta ett svenskt smörgåsbord. Biljett till smörgåsbordet behöver köpas på förhand (mer information längre ner). Efter visningen kommer det dessutom att hållas en diskussion om filmen.
”Hjärtat” är berättelsen om Mika och Tesfay. Hon är fotograf, han musiker, båda up-and-coming. Det är den första riktiga kärleken, men mellan lakanen finns en osynlig konflikt, en onämnbar skam. Ett maktspel där reglerna ändras i takt med musiken på festerna i Göteborg, Stockholm och på Ibiza. Bortom allas blickar och förskönande filter döljer sig en rå verklighet om vems hjärta som får bestämma över den andras liv.
Fanni Metelius står för manus, regi, klipp och har huvudrollen i denna film. Hon har tidigare gjort kortfilmen Banga inte, och skådespelat i Ruben Östlunds film ”Turist”, en roll hon Guldbaggenominerades för.
Om du köper biljett till denna premiärkväll får du gärna maila program@sweaboston.org och meddela det så vi vet vilka Sweor som kommer.
Söndag, 17 mars, kl. 19:30
Studio Cinema, 376 Trapelo Road, Belmont (#73 buss från Harvard Square)
Alla SWEA-medlemmar får $2 rabatt med koden: BWF2019-SWEA

Smörgåsbord

Mellan kl. 18.00 -19.00 kommer det serveras ett svenskt smörgåsbord med bland annat köttbulletallrik, prinskorvar, räksmörgåsar och olika bakelser. Maten är beställd av Karl’s Sausage. Det är vafritt att delta men biljetter måste reserveras senast den 10 mars, inga undantag (filmbiljetten ingår inte och måste köpas separat).