Network Menu

Bubbelbrunch och 40-årsfirande!

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 2019-05-11
11:30 – 14:00


🥂 SWEA International fyller 40 år och det ska självklart firas med världens största 40-årsfest. SWEA Boston välkomnar dig därför till en sprudlande Bubbelbrunch den 11 maj. Kom och fira vår fantastiska internationella organisation av kvinnor. År 2019 är det 40 år sedan SWEA såg dagens ljus i ett garage i Los Angeles hemma hos Agneta Nilsson. Mycket har hänt sedan dess och vi är idag ca 7000 medlemmar i 72 avdelningar i ett trettiotal länder. Alla 7000 medlemmar är bjudna på världens största 40-årsfest som arrangeras samma helg i maj hos alla SWEA-avdelningar runt om i världen, alltså så även hos oss i Boston.

Vad behöver du veta?

💸Pris: $25
🗓Datum: 11 maj, 2019
⏰Tid: 11.30 AM
📍Plats: Hos Ginga
💃🏻Klädkod: White party – klä dig i vitt

Vi välkomnas hem till vår medlem Ginga den 11 maj kl. 11.30 AM för ett härligt 40-års firande. För endast $25 får du vara med på en festlig mingeltillställning mitt på dagen, och i biljettpriset erbjuds det möjlighet med transport från och till Boston (begränsat antal platser – läs mer längre ner). Det bjuds på bubbel och brunch i trevligt sällskap. Eventet är ett så kallat ”White Party”, vilket innebär att alla ska klä sig i vitt. Detta är samma tema för alla avdelningar världen över. Under eventet kommer det ske roliga aktiviteter, så förbered dig på några härliga timmar tillsammans.

Glöm inte att du måste anmäla dig innan eventet genom att köpa din biljett på förhand. Länk till bilkettköp hittar du längre ner.

Inbjudan har skickats till SWEA Boston-medlemmar, men denna dag är alla svensktalande kvinnor är välkomna. Läs mer om hur du blir medlem

ANMÄLAN/BILJETT

Kom och fira med oss! Köp din biljett redan idag, men allra senast den 7 maj.
Antalet platser är begränsade och biljett måste köpas på förhand. Alla köp är bindande.


TRANSPORT

🚌 Boka SWEA-bussen:

För att minska på bilanvändandet och underlätta för de utan bil kommer vi hyra in en ”SWEA-buss”. Anmäl dig här nedanför för att boka din plats tur och retur från Boston. Firandet börjar redan när vi lämnar Boston, så missa inte möjligheten att ha sällskap ut till Natick ihop. Upphämtning/avlämning kommer ske centralt i Boston eller Cambridge, och mer information skickas ut efter anmälan. För planeringens skull får du gärna anmäla dig så snart som möjligt. Platserna är begränsade.

🅿️Ska du köra bil? Då parkeringsplatser är begränsade uppmanar vi er att samåka i den mån ni kan. Ni kan gärna ställa frågan om samåkning i vår Facebook-grupp. Mer information om parkering skickas ut innan eventet. 

 

Har du några frågor – maila gärna programgruppen på program@sweaboston.org!

 

Varmt välkomna att fira 40-årsjubileum med SWEA!