Network Menu

PR / Programgruppen

Sandra Spetz

Jag är från Göteborg och flyttade därifrån till Boston i maj 2017 då min man fick en forskningstjänst här. Det hela gick väldigt fort, bara några månader från skrivet kontrakt till flytt, och det var bara att hoppa på detta äventyr. Det är jag väldigt glad för, Boston är nämligen en helt fantastisk stad. Jag är gärna ute på promenad och fotar eller besöker något av Bostons många trevliga bryggerier. Jag gillar även att fika, gå på spelning eller att se på tok för många serier på Netflix (säg till om ni behöver tips).

Jag har tidigare pluggat på universitet och har en B.Sc. och M.Sc. i Informatik med inriktning på Digitala Medier och IT Management. Innan vi flyttade jobbade jag dock som glasögonstylist på Synoptik. Så fort jag visste att vi skulle flytta till Boston letade jag efter andra svenskar och hittade snabbt SWEA som blev en hjälpande hand i flytten och det nya livet i Boston. Det är fantastiskt vilket nätverk och gemenskap SWEA erbjuder och jag har nu många fina vänner som jag funnit tack vare just SWEA.

Till en början fick jag inte lov att arbeta på mitt visum och det föll sig naturligt att involvera mig mer i SWEA. Jag började så smått hjälpa till med PR-delar i slutet av förra året och blev efter årsskiftet en del av styrelsen som PR-ansvarig. Jag är även med i programgruppen där vi planerar och anordnar årets alla olika evenemang.

Jag ser fram emot ett spännande år med SWEA med flera roliga saker på schemat!

pr(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaboston.org