Network Menu

Programgruppsansvarig

 

Eva Boman

Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Flyttade till USA 1964 för att gifta mig. Jag har två vuxna barn och två barnbarn i tonårsåldern. Jag bodde i upstate NY i många år och där arbetade jag först med barnomsorg bl.a. som chef för daghem och som rådgivare för familjer som letade efter bra barnomsorg. De sista 20 åren jag bodde där var jag professor på ett community college där jag undervisade blivande förskolelärare, och mina special områden var pedagogik och barnpsykologi.

När jag flyttade till Boston jobbade jag i flera år som ledare för mammor och barn grupper för en organisation som hette “Isis Parenting, the place for expecting and new parents”, och var döpt efter gudinnan Isis “goddess of health, marriage, and wisdom”, men när den organisationen upphörde gick jag i pension.

Jag blev medlem i SWEA några år efter jag flyttat till Roslindale, där jag nu bor, och har deltagit i bok gruppen i flera år och uppskattar verkligen alla olika program som SWEA har erbjudit under årens lopp och hoppas kunna föreslå intressanta aktiviteter och idéer när jag nu är med i program gruppen.

program(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaboston.org