Network Menu

Hänt i SWEA Boston

Launch & Cocktail Party

Då SWEA Boston har fått en ny fin hemsida samlades ett härligt gäng uppklädda Sweor med gäster i Charlestown för att fira detta ordentligt. Anna och Lise som har ordnat med den nya hemsidan inviterade till ett härligt Cocktail och Launch Party där det bjöds på välkomstdrink med bubbel och lingondryck, och de flesta fick nog även i sig en och annan Cosmopolitan eller Old Fashion under kvällens gång. (mer…)

Kräftskivan 2017

Den 16 september var det äntligen dags för SWEAs efterlängtade klassiska kräftskivan. I år hölls den för första gången hos Catharina och Jason i deras fantastiska hem i Newton. Med ett stort partytält och mängder av härlig dekoration var stämningen på topp, och det blev en riktigt lyckad kväll. (mer…)

Knytkalas och inspark

Säsongens första SWEA träff gick av stapeln en solig kväll i slutet av augusti på Giselas takterass. (mer…)

Sommaravslutning

Efter en hel vecka där det varnats för regn vaknade vi till en solig dag för sommaravslutningen.

(mer…)

Mamma Mia

Det var nio Sweor som tillsammans hade en fantastisk kväll med Mamma Mia på Boston Opera.

(mer…)

Stipendielunchen 2017

SWEA Bostons stipendium delas varje år ut till kvinnliga studenter från universitet i New England för studier eller specialprojekt i Sverige. I år uppgick totala stipendiesumman till $10 500. Allt detta görs möjligt tack vara vår julmarknad, Swedish Yuletide, som vi har varje december i Boston. (mer…)

Downtown besökte The Salty Pig

Vi blev en liten grupp som gick till The Salty Pig i Boston. (mer…)

SWEA Provar på att göra egna skönhetsprodukter

Sex Sweor begav sig en regnig onsdags kväll till Lises mysiga hus i Somerville.
Där träffades vi för att mysa med gott vin & snacks, samt för att lära oss hur man kan göra egna hudvårdsprodukter. 
(mer…)

SWEA Professional träff på Olink Proteomics

SWEA välkomnades till Watertown och Olink Proteomics fina kontor och lab. Där välkomnades vi av Ida Grundberg och Cecilia Heimer som visade oss runt och berättade lite om lokalen och hur det kom sig att de hamnade i Watertown. (mer…)

SWEA Professional träff på Just Add Cooking

En rekordstor grupp på 21 Sweor träffades på Just Add Cookings fina kontor för årets andra SWEA Professional. Just Add Cooking är ett lokalt meal kit företag som startades av en av våra medlemmars man, Jan Leife. (mer…)